Search
And press enter

Para, Cuina i Pensa

The «Para, Cuina i Pensa»(Stop, Cook & Think) is a project created in 2015, when a group of friends from different disciplines (design and video, illustration, literature and handmade book binding) come together to create an agenda and later a collective of editions and graphic actions.
It is a handmade illustrated recipe book, which also serves as a platform for self-managed local projects to be known, creating a network from self-sufficiency.
Financed with crowdfunding, the «Para, Cuina i Pensa» (Stop, Cook & Think) publishes editions in 2015, 2016, 2017 and 2018.

 

El “Para, Cuina i Pensa” és un projecte que sorgeix l’any 2015, quan un grup d’amics de diferents disciplines (disseny i vídeo, il·lustració, literatura i enquadernació artesanal de llibres) ens ajuntem per crear una agenda i posteriorment un col·lectiu d’edicions i accions gràfiques.
És una agenda-receptari, il·lustrada i produïda artesanalment, que a més serveix com a plataforma perquè projectes locals autogestionats es puguin donar a conèixer tot creant xarxa des de l’autosuficiència.
Financiada amb micromecenatge, el “Para, Cuina i Pensa” publica edicions al 2015, 2016, 2017 i 2018.

El «Para, Cuina i Pensa» es un proyecto que surge en 2015, cuando un grupo de amigos de diferentes disciplinas (diseño y video, ilustración, literatura y encuadernación artesanal de libros) nos juntamos para crear una agenda y posteriormente un colectivo de ediciones y acciones gráficas.
Es una agenda-recetario, ilustrada y producida artesanalmente, que además sirve como plataforma para que proyectos locales autogestionados se puedan dar a conocer, creando red desde la autosuficiencia.
Financiada con micromecenazgo, el «Para, Cuina i Pensa» publica ediciones 2015, 2016, 2017 y 2018.